Redea
Nekategorizirano

HACKATHON HACK FOR THE FUTURE

Objavljeno 20.12.2023

Poduzetnički inkubator ENTER Koprivnica organizira 4. po redu Hackathon, ovog puta s naglaskom na inovativna rješenja koja podižu svijest o klimatskim promjenama, zelenoj ekonomiji i ekološki prihvatljivim poduzetničkim inicijativama, podržanog od strane Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu.

Ako si IT-jevac, student, osnivač startupa, inovator ili jednostavno želiš napraviti promjenu za bolju budućnost, na pravom si mjestu! Traže se DIGITALNA RJEŠENJA u području zelene ekonomije i klimatskih promjena, stoga se sa svojim timom uključi u pronalazak rješenja za jedan od tri izazova:

  • jačanje svijesti o klimatskim promjenama
  • zelena ekonomija
  • ekološki prihvatljive poduzetničke inicijative

Za više informacija i prijave kliknite ovdje.

Vrijeme

  1. siječanj 2024., 16:00h
  2. siječanj 2024., 16:00h

Lokacija

Enter Koprivnica, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica.

Tim

Minimalno 2 te maksimalno 5 članova, On site.

Mentori

Odgovaranje na ključna pitanja i ubrzavanje razvoja rješenja.

Timovima će kroz cijelo vrijeme trajanja hackathona biti dostupni mentori koji će im odgovarati na ključna pitanja i ubrzavati razvoj rješenja.

Hackathon traje 24h, a završit će pitchanjem kojim će timovi predstaviti svoja rješenja pred stručnim žirijem. Tri najbolja tima će osvojiti vrijedne NOVČANE nagrade. Kroz pitchanje će timovi imati mogućnost i javno predstaviti svoje rješenje potencijalnom investitoru – predstavniku zajednice poslovnih anđela iz SAD-a.

Skip to content