Edukacije

Podizanje kompetencija poduzetnika jedan je od ključnih preduvjeta za razvoj i rast poduzetništva u našoj županiji. S tim ciljem REDEA već dugi niz godina organizira brojne edukacije iz različitih područja poslovanja s naglaskom na suvremeni pristup problematici. REDEA-ini stručnjaci provode edukacije na teme za koje imamo ekspertizu dok u ostalim slučajevima angažiramo provjerene konzultante s vrhunskim referencama, stručnjake s fakulteta i instituta kao i poduzetnike koji su se naročito uspješni u svojem području poslovanja. Potporu u organizaciji ovih seminara pružaju nam i državna tijela,  u prvom redu Ministarstvo poduzetništva i obrta te Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova.

Teme edukacija biramo u skladu sa stručnim procjenama o potrebama te zahtjevima i promišljanjima samih poduzetnika, a u 2015. godini veliki naglasak ćemo staviti na osposobljavanje poduzetnika za pripremu projektnih prijava za natječaje sufinancirane iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF).

 

Obavijesti o održavanju edukacija pravovremeno šaljemo na adrese međimurskih poduzetnika iz naše baze podataka, a obavijest se također istovremeno objavljuje i na našim internetskim stranicama pod seminari.