Redea
Natječaji

ŽELITE POSTATI MENTOR?

Objavljeno 26.01.2023

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Javni poziv za prijavu u uspostavu i testiranje mentorskih mreža u sklopu projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – BOND 2.

Svrha poziva je uspostava mreže mentora kao podrške postojećim i budućim poduzetnicima. Prilika je to da poduzetnici iz cijele Hrvatske dobiju mogućnost sudjelovati u testiranju mreža mentora čime se stvaraju pretpostavke za ravnomjeran regionalni razvoj.

Potencijalni prijavitelji: isključivo fizičke osobe i iskusni stručnjaci

Postupak odabira mentora sastoji se od administrativne i kvalitativne provjere, a temeljem kriterija koji su navedeni u Javnom pozivu odnosno Uputama za prijavitelje za uspostavu i testiranje mentorskih mreža. Također, navedenim Uputama definirana su i prava i obveze mentora kao i naknade za usluge mentoriranja.

Mentorska mreža sastojat će se od mentora okupljenih oko jednog područja poslovne stručnosti ili sektora gospodarske djelatnosti, a bit će formirane oko tri atributa mentora: područja poslovne stručnosti, sektora gospodarske djelatnosti  te vrsti podrške (mentor savjetnik i/ili mentor za razvoj poslovanja).

Korisnici mentorskih usluga mogu biti pravne osobe definirane kao mikro i mali poduzetnici sa sjedištem na području Republike Hrvatske ili fizičke osobe s namjerom osnivanja mikro ili malog poduzeća sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Rok prijave: do 23. veljače 2023. godine u 23:59 sati

Način prijave: elektroničkim putem na adresu mreze.mentora@hamagbicro.hr

Više informacija o pozivu te popis dokumentacije potrebne za prijavu možete pronaći ovdje.

Skip to content