Redea
Natječaji

ZA UDRUGE U TURIZMU 2,5 MILIJUNA KUNA

Objavljeno 10.05.2022

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je javni natječaj namijenjen udrugama za sufinanciranje projekata u turizmu za koji je osigurano 2,5 milijuna kuna. Cilj natječaja je osiguravanje dostatnog, kvalificiranog i kompetentnog kadra u svrhu razvoja održivog i pristupačnog turizma.

DVA PROGRAMSKA PODRUČJA:

1) poticanje razvoja karijere u turizmu

2) razvijanje svijesti o pristupačnom turizmu

PRIHVATLJIVI KORISNICI:

– strukovne udruge i udruge čije je djelovanje vezano uz izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom

Prijavitelj može prijaviti samo jedan projekt. Partnerstvo je moguće, ali nije obavezno. Partneri mogu biti udruge čije je područje djelovanja tematski vezano uz projekt, odnosno ciljeve Javnog natječaja.

Prednost u sufinanciranju imat će prijavitelji koji za pripremu i provedbu projekta zapošljavaju najmanje jednu mladu nezaposlenu osobu odgovarajuće struke i/ili volonterskog iskustva u određenom području (do 30 godina), najmanje jednu nezaposlenu osobu s invaliditetom odgovarajuće struke i/ili volonterskog iskustva u određenom području, koji imaju jednog ili više partnera u provedbi projekta, koji imaju pridružene partnere te oni koji osiguraju više vlastitih i/ili drugih izvora sredstava za provedbu projektnih aktivnosti od minimuma od trideset posto vrijednosti projekta.

UKUPNA VRIJEDNOST JAVNOG NATJEČAJA: 2.500.000,00 kuna

Rok za podnošenje prijava: 6. 6. 2022.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.

Skip to content