Redea
Novosti

URBACT INFODAN: POZIV ZA USPOSTAVLJANJE MREŽA GRADOVA ZA PRIJENOS INOVACIJA

Objavljeno 11.01.2024

URBACT otvara poziv za osnivanje URBACT mreža za prijenos inovacija. Poziv je otvoren 10. siječnja i bit će otvoren do 20. ožujka. Tim povodom Nacionalna URBACT točka (Udruga gradova u RH) organizira Infodan za potencijalne prijavitelje koji će se održati u Zagrebu i online, u četvrtak 25. siječnja 2024. od 10 do 14 sati. Prijavite svoje sudjelovanje!

Infodan će ponuditi sudionicima informacije o URBACT programu i URBACT mrežama, detaljno će biti predstavljene sve značajke novog poziva za osnivanje mreža za prijenos inovacija, a sudionici će moći postavljati pitanja.

U nastavku, predstavnici Urbane kontakt točke za Europsku urbanu inicijativu (EUI) predstavit će glavne mogućnosti za gradove u sklopu EUI-a. Predstavnici Zavoda za prostorni razvoj govorit će o Urbanoj agendi za EU, nakon čega će uslijediti panel rasprava.

Za kraj, sudionici će čuti o europskoj oznaci za izvrsnost u upravljanju – ELoGE. Ukratko će biti predstavljeno 12 principa Vijeća Europe za dobro upravljanje te kako gradovi prijavom na javni poziv mogu dobiti oznaku izvrsnosti u upravljanju.

Više informacija kao i sudjelovanje na info danu možete prijaviti OVDJE. 

Skip to content