Redea
Novosti

UPLIFT.HR – PLATFORMA ZA MIKRO, MALE I SREDNJE PODUZETNIKE

Objavljeno 16.08.2021

Krajem srpnja je svim mikropoduzetnicima te malim i srednjim poduzetnicima dostupna online platforma Uplift.hr. Radi se o jedinstvenom projektu koji na jednom mjestu okuplja vijesti, informacije i edukativan sadržaj namijenjen malim poduzetnicima kako bi olakšao rast i razvoj njihovog poslovanja. Osim toga, Uplift poduzetnicima pruža networking, mentoriranje i promociju, a projekt je osmislio i provodi Mastercard.

Cilj platforme je pomoći mikropoduzetnicima te malim i srednjim poduzetnicima, kao jednom od temeljnih stupova domaćeg gospodarstva. Posjetitelji će na Uplift.hr pronaći više od 130 informativnih i edukativnih tekstova, preko 15 inspirativnih videozapisa, a sve će biti popraćeno aktivnom komunikacijom na društvenim mrežama. Također, stranica će se redovito ažurirati relevantnim istraživanjima, analizama i studijama. Među njima će biti i studije vezane uz mala i srednja poduzeća te turizam koje se u sklopu projekta razvijaju u suradnji s Ekonomskim institutom, Zagreb.

U tijeku je prijava na besplatnu Uplift akademiju za 32 stipendista koji će biti odabrani među mikropoduzetnicima te malim i srednjim poduzetnicima.

Program akademije odvijat će se online, a bit će popraćen praktičnim radom, odnosno polaznici će u timovima pod mentorstvom razvijati vlastite projekte koje će po završetku prezentirati ulagačima. Najbolje među njima očekuju i novčane nagrade. Svi zainteresirani vlasnici mikro, malih i srednjih poduzeća iz područja turizma, ugostiteljstva, uslužnih i pripadajućih djelatnosti mogu do 9. rujna 2021. prijaviti sebe ili svoje zaposlenike na natječaj za stipendije putem obrasca dostupnog na Uplift.hr. Više informacija možete pronaći OVDJE.

Skip to content