Redea
Natječaji

UDRUŽIVANJE I POVEZIVANJE POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA NA REGIONALNOJ RAZINI

Objavljeno 01.09.2021

Na službenim stranicama Ministarstva poljoprivrede objavljen je Javni poziv za sufinanciranje pripreme infrastrukturnih projekata kojima se potiče udruživanje i povezivanje poljoprivrednih proizvođača na regionalnoj razini za 2021. godinu.

Prihvatljivi korisnici su jedinice područne (regionalne) samouprave.

Prihvatljivi projekti za koje se priprema projektno-tehnička dokumentacija su: projekti izgradnje i opremanja infrastrukture koju će koristiti priznata uzgojna udruženja ili proizvođačke organizacije za aktivnosti zajedničke organizacije prometa stokom (otkup, aukcije i/ili sabiranja stoke te njezine pripreme za tržište), potpore provođenju i unaprjeđenju uzgojno-selekcijskog rada u stočarstvu te zajedničkog skladištenja, dorade, prerade, pakiranja, distribucije i prodaje poljoprivrednih proizvoda.

Najviši iznos bespovratnih sredstava za pojedinačni Zahtjev iznosi 400.000,00 HRK.

Rok za podnošenje Zahtjeva je 10. rujna 2021.

Više informacija o Javnome pozivu kao i njegove priloge možete vidjeti OVDJE.

VAŽNO! IZMJENA JAVNOG POZIVA

Izmjene u Javnom pozivu za sufinanciranje infrastrukturnih projekata kojima se potiče udruživanje i povezivanje poljoprivrednih proizvođača na regionalnoj razini za 2021. godinu objavljenog 27. Srpnja 2021. godine su sljedeće:

„Najviši mogući udio bespovratnih sredstava je 85% od ukupnog iznosa prihvatljivih troškova projekata izrade projektno tehničke dokumentacije za koju se podnosi Zahtjev.“

Mijenja se i rok za podnošenje Zahtjeva:  15. listopada 2021. do 15 sati.

Ostali dijelovi Javnog poziva ostaju neizmijenjeni.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Skip to content