Redea
Seminari

TEHNOLOŠKO-POSLOVNI SUSRET

Objavljeno 06.05.2021

Pozivamo vas na tehnološko-poslovni susret

”UZ METALSKU JEZGRU I PARTNERE DO PAMETNIH TVORNICA”

 

koji će se održati u četvrtak, 13. svibnja 2021. godine, s početkom u 11:00 sati,

u Razvojnom-edukacijskom centru za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec,

na adresi Bana Josipa Jelačića 22/D Čakovec.

 

Cilj događanja je promocija aktualnog koncepta pametnih tvornica i industrije 4.0 te tehnologija kojima Metalska jezgra raspolaže, a koje mogu poduzećima pomoći u realizaciji projekata istraživanja, razvoja i inovacija.

Na prvom zajedničkom događanju imat ćete prilike upoznati se s konceptom pametnih tvornica i industrije 4.0 kroz predavanje iskusnog prof. dr. sc. Nedeljka Štefanića s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. S praktičnom primjenom principa Lean proizvodnje i digitalizacije na primjeru EKO Međimurja upoznat će vas Dario Babić, mag. ing. mech. U drugom dijelu događanja ravnatelj Metalske jezgre dr. sc. Mario Šercer predstavit će tehnologije 3D ispisa metala dostupne u Metalskoj jezgri i mogućnosti za suradnju na projektima. Optičke 3D mjerne metode predstavit će predstavnici Topomatike, a aditivne tehnologije proizvodnje polimera predstavnici IZIT-a. Nakon prezentacija bit će prilike za umrežavanje i detaljnije upoznavanje s tehnologijama.

Događaj je namijenjen prvenstveno poduzećima iz metaloprerađivačkog sektora koja imaju interes ulagati u razvoj novih proizvoda i unaprjeđenje poslovnih procesa. Zbog epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen na 20 pa događaju može prisustvovati samo jedna osoba iz pojedinog poduzeća.

Prijave se zaprimaju do popunjena mjesta, a najkasnije do 11. svibnja 2021. godine. Sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

Više informacija i detaljan program događanja dostupni su na mrežnim stranicama Tehnološko inovacijskog centra Međimurje.

Skip to content