Redea
Novosti

STROJARSKI HUB

Objavljeno 20.06.2022

Strojarski hub Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Čakovec središnje je mjesto okupljanja dionika obrazovnog i poslovnog sektora, koji timski, pod mentorstvom poslovnih i tehničkih stručnjaka, rade na razradi poduzetničkih ideja iz područja strojarstva i mehatronike.

Strojarski hub regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Čakovec održat će se od 20. 6. do 31. 7. 2022. u prostorima Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Čakovec.

Tko može sudjelovati u hub-u?

  1. predstavnici poduzeća kao nositelji poduzetničkih ideja,
  2. inovatori kao nositelji poduzetničkih ideja,
  3. pojedinci bez poduzetničke ideje, s poslovnim i tehničkim znanjem koje može doprinijeti razradi poduzetničke ideje.

Potencijalni sudionici mogu se prijaviti individualno kao pojedinci ili kao timovi.

Što će sudionici dobiti u okviru hubova?

U okviru hub-a, sudionici će dobiti strukturiran program mentorstva od strane poslovnih i tehničkih stručnjaka, edukacije iz područja poduzetničkih znanja i vještina, individualno savjetovanje, kvalitetan poslovni plan kao temelj za traženje daljnjeg financiranja projektnih ideja, mogućnost razmjene znanja i iskustva te povezivanja s drugim organizacijama i poduzetnicima.

Ukoliko stručna komisija organizatora strojarskog huba utvrdi da inovativni proizvod ima novu tehnološku vrijednost i potencijal za komercijalizaciju, najbolji tim će dobiti plaćenu stručnu pomoć za realizaciju pretkomercijalnih aktivnosti i/ili aktivnosti zaštite intelektualnog vlasništva, kao i plaćeni najam uredskog prostora u razdoblju od 6 mjeseci.

Prijave za 1. hub zaprimaju se od 8. do 21. lipnja 2022. godine do 24:00 sata, a sudionici se prijavljuju ispunjavanjem prijavnog obrasca.

Više detalja možete vidjeti OVDJE.

Skip to content