Redea
Natječaji

STIPENDIJE: ODLUKA O ODABIRU PARTNERA I BROJU STIPENDISTA

Objavljeno 19.12.2022

Nastavno na Javni poziv poticanja obrazovanja u ugostiteljstvu i turizmu u školskoj godini 2022./23. Ministarstvo turizma i sporta na svojim je stranicama objavilo Odluku o odabiru partnera i broju stipendista.

Popis odabranih partnera, broj stipendista i raspodijeljena sredstva možete vidjeti OVDJE.

 

JAVNI POZIV ZA POTICANJE OBRAZOVANJA U UGOSTITELJSTVU I TURIZMU

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Javni poziv za poticanje obrazovanja u ugostiteljstvu i turizmu u školskoj godini 2022./2023. „STIPENDIJE“.

Predmet Javnog poziva je sudjelovanje u sufinanciranju stipendija učenicima i studentima koji se školuju za zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu. Javni poziv upućen je pravnim i fizičkim (obrti) osobama  koje su registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u objektima iz skupine hoteli i skupine kampovi, iz skupina restorani, barovi, catering objekti i objekti jednostavnih usluga, hosteli iz skupine ostali ugostiteljski objekti ili turističkoj agenciji.

Krajnji korisnici kojima se stipendija dodjeljuje su učenici i studenti koji se obrazuju za rad u ugostiteljstvu i turizmu.

Ukupni iznos stipendije iznosi 2.000,00 kn po učeniku/studentu mjesečno, a razdoblje stipendiranja obuhvaća  razdoblje od 1. rujna do 30. lipnja u školskoj/akademskoj godini.

Prijave je potrebno dostaviti poštom na adresu Ministarstva turizma i sporta najkasnije do 30. studenog 2022. godine.

Više informacija o Javnom pozivu možete vidjeti OVDJE.

Skip to content