Redea
Natječaji

SEEDBED INCUBATOR

Objavljeno 23.02.2023

EIT Food Entrepreneurs je objavio natječaj Seedbed Incubator. Cilj programa Seedbed Incubator je transformirati znanstvene i tehnološke inovacije u tržišno orijentirano poslovanje.

Vrijeme trajanja programa je od 4 do 6 mjeseci.

Sudjelovanjem u programu povezujete se s drugim vlasnicima tvrtki i znanstvenicima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora s ciljem suradnje i razmjene znanja. Istražuje se marketinški potencijal i tržišni potencijal (u suradnji sa stručnjacima) vaše inovacije. Mogućnost testiranja vaše inovacije na više od sto kupaca i zainteresiranih dionika iz poljoprivredno-prehrambenog sektora diljem svijeta.

Mogućnost ostvarivanja financijske potpore do ukupno 17.000 eura i ostvarivanja mogućnosti sudjelovanjem na EIT Food treninzima i primanje dodatnih financijskih potpora.

Prihvatljivi prijavitelji:

  • Svi koji posjeduju tehnologiju utemeljenu na znanosti, s minimalnom razinom tehnološke spremnosti (TRL) 4, a koja može pomoći u transformiranju prehrambenog sustava
  • Mogućnost prijave individualno ili u timu
  • Prijavitelji trebaju biti stanovnici ili državljani EU koji imaju osnovanu tvrtku ili je planiraju osnovati
  • Za sudjelovanje u Programu prijavitelji trebaju biti dostupni minimalno 8 sati tjedno između svibnja i prosinca 2023.

Rok za prijavu je 26. ožujak 2023. godine.

Više informacija o Programu, kriterijima  bodovanja projektnih prijedloga, načinu podnošenja zahtjeva te potrebnoj dokumentaciju za prijavu, možete pronaći OVDJE.

Skip to content