Redea
Natječaji

SCALEUP4EUROPE

Objavljeno 08.01.2021

 Prilika za predstavljanje Vašeg poduzeća mreži svjetski poznatih njemačkih korporacija!

 

Jeste li poduzeće koje razvija ili imate razvijeno novo tehnološko rješenje u području AGILNE PROIZVODNJE (automatizacija i robotika, simulacija, analiza podataka, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) ili u području SMART REGION (mobilnost i logistika, energetika, građevina, usluge geo-podataka, okoliš i održive tehnologije)?

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) zajedno s Pomurskim tehnološkim parkom PTP Vas poziva da iskoristite priliku i predstavite svoje rješenje mreži svjetski poznatih njemačkih korporacija!

Prijave se podnose putem online platforme te trebaju biti napisane na engleskom jeziku. Registracija je vrlo jednostavna.

Više informacija o pozivu za AGILNU PROIZVODNJU pronađite na sljedećem linku: http://p-tech.si/en/1st-open-call-scaleup4europe-am/, a rok za prijavu je 10. veljače 2021.

PTP Vam može pomoći s podnošenjem prijave za AGILNU PROIZVODNJU.

Više informacija o pozivu za SMART REGION pronađite na sljedećem linku: https://scaleup4.eu/scaleup-labs/smart-region/, a rok za prijavu je 31. siječnja 2021.

Kontakt osobe za dodatne informacije vezane uz poziv AGILNA PROIZVODNJA i SMART REGION

Grega Konkolič, grega@p-tech.si

Marko Močnik, marko@p-tech.si

HAMAG-BICRO i PTP su dio konzorcija na projektu CEUP 2030 kojim se žele kreirati politike u području Industrije 4.0., odnosno napredne proizvodnje u Središnjoj Europi (SE). Više informacija o projektu pronađite na sljedećim linkovima:

https://hamagbicro.hr/medunarodna-suradnja/ceup-2030/

https://www.interreg-central.eu/Content.Node/CEUP-2030.html

 

 

 

Skip to content