Redea
Natječaji

RASPISAN NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROJEKATA U 2022. GODINI PREMA PROGRAMU ZA FINANCIRANJE PROJEKATA LOKALNE INFRASTRUKTURE I RURALNOG RAZVOJA NA PODRUČJIMA NASELJENIM PRIPADNICIMA NACIONALNIH MANJINA

Objavljeno 22.07.2022

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je Natječaj za financiranje projekata u 2022. godini prema programu za financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

Prijavu na ovaj Natječaj može podnijeti SOPG/OPG  upisan u Upisnik poljoprivrednika/ Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, ekonomske veličine od 500 do 4.999 eura standardnog ekonomskog rezultata (SO). Također sjedište SOPG-a/OPG-a mora biti na području jedinica lokalne samouprave koje ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti (potpomognute skupine jedinica lokalne samouprave) i s udjelom većim od 5 % pripadnika nacionalnih manjina u ukupnom stanovništvu prema Popisu stanovništva iz 2011. godine (na području Međimurske županije to su općine: Orehovica, Podturen, Mala Subotica i Kotoriba).

Natječaj je vrijedan 37 milijuna kuna, pri čemu će najviši iznos dodijeljenih sredstava po korisniku biti 60.000,00 kn.

Prijave se podnose od 25.7.2022. godine, a krajnji rok za prijavu je 26.8.2022. godine.

Više informacija o Natječaju možete vidjeti OVDJE.

Skip to content