Redea
Natječaji

PRVI POZIV – INTERREG EURO-MED PROGRAM

Objavljeno 07.04.2022

Otvoren je prvi Poziv na dostavu projektnih prijedloga unutar programa transnacionalne suradnje Interreg Euro-MED. Program transnacionalne suradnje Euro-MED poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja na dostavu prijava u okviru prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Poziv se provodi u okviru Specifičnog cilja 6.6 „Aktivnosti za potporu boljem upravljanju suradnjom“ unutar programskog Prioriteta 3 “Upravljanje Mediteranom” te se odnosi na dvije vrste projekata: Thematic Community Projects (TCP)  – projekte tematskih zajednica  (4 projekta od po 5 milijuna eura) i Institutional Dialogue Projects (IDP) – projekte institucionalnog dijaloga (4 projekta od po 4 milijuna eura).

Cilj Poziva je omogućiti bolju koordinaciju zajednice projekata u svrhu međusobne razmjene znanja i jačanja sinergija, oblikovanje projektnih rezultata u praksu i politike na programskom području te podrška prijenosu i implementaciji rezultata tematskih projekata u prakse i politike.

Predviđeni početak aktivnosti je u studenom 2022. godine,  a rok za završetak projektnih aktivnosti je 30. lipnja 2029. godine.  Stopa sufinanciranja iznosi 80%. Projektno partnerstvo mora činiti najmanje 6 država iz programskog područja.

Rok za dostavu je 24. svibnja 2022. godine u 12.00 sati, a svim potencijalnim prijaviteljima su na raspolaganju službene mrežne stranice Programa i prezentacija na kojima se može pronaći više informacija o samom Pozivu.

Projektni prijedlozi će se prijavljivati putem e-platforme JEMS, a više informacija uključujući i video vodiče, možete pronaći OVDJE

 

Skip to content