Redea
Natječaji

PROVEDBA PROGRAMA DRŽAVNE POTPORE ZA KOMPENZACIJU RASTA CIJENE ENERGENATA U SEKTORIMA PRERADE POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA

Objavljeno 14.06.2024

Obavještavamo poljoprivredne proizvođače da je sukladno Pravilniku o provedbi Programa državne potpore za kompenzaciju rasta cijene energenata u sektorima prerade poljoprivrednih proizvoda u 2024. godini (NN br. 46/2024) podnošenje zahtjeva za potporu iz Programa otvoreno za dvije mjere:

  • Mjera 1. Potpora za povećanje troška energenata izuzev prirodnog plina i električne energije;
  • Mjera 2. Potpora za dodatne troškove nastale zbog iznimno velikih povećanja cijena prirodnog plina i električne energije.

Uvjete prihvatljivosti korisnika te način prijave možete vidjeti OVDJE.


VAŽNO! POZIV NA DOSTAVU DOPUNA

APPRRR poziva podnositelje Zahtjeva za potporu na dostavu dopuna temeljem članka 10. stavak 1. Programa državne potpore za kompenzaciju rasta cijene energenata u sektorima prerade poljoprivrednih proizvoda u 2024. godini (Narodne novine, br. 46/2024). Sukladno članku 10. stavak 2. Pravilnika Podnositelji su dužni dostaviti traženu dokumentaciju u roku od 8 (osam) dana od dana objave Poziva za dostavu dopune odnosno zaključno s 21. lipnjem 2024.

Dopune se šalju na e-mail adresu: trgovinske.mjere@apprrr.hr  u čijem naslovu je naveden naziv i OIB podnositelja te naznaka: „Mjera 1./2. energenti (2024) – DOPUNA“.

Više informacija kao i popis podnositelja za dostavu dopune Zahtjeva/Izjave dostupan je OVDJE.

Skip to content