Redea
Natječaji

PRIKUPLJANJE I ISKAZ INTERESA – PROJEKTI IZGRADNJE OBJEKATA LOGISTIČKO DISTRIBUTIVNIH CENTARA

Objavljeno 17.01.2022

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je Javni poziv za prikupljanje i iskaz interesa potencijalnih korisnika – investitora u projekte izgradnje objekata logističko-distributivnih centara za voće i povrće iz Reformske mjere C1.5. R1 Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.

Cilj reforme je organizirati i povezati ponudu malih poljoprivrednih gospodarstava kroz organizacije proizvođača radi poticanja udruživanja, suradnje te razmjene iskustava i znanja.

Cilj ovog Javnog poziva je da se prije objave Javnog natječaja za dodjelu sredstava za izgradnju i opremanje LDC-a za voće i povrće identificiraju potencijalni korisnici – investitori.

Ovim pozivom, pozivaju se sve zainteresirane proizvođačke organizacije u sektoru voća i povrća, gospodarski subjekti i JL(R)S, samostalno ili kao partneri, da izraze svoj interes za sudjelovanjem u javnim natječajima za odabir potencijalnih korisnika.

Zainteresirani prihvatljivi korisnici mogu svoj interes iskazati slanjem popunjenog Obrasca prijave iskaza interesa kojeg možete vidjeti OVDJE.

Javni poziv je otvoren do 31. 1. 2022. godine, dok je rok za postavljanje upita 21. siječnja 2022. godine.

Više informacija kao i adrese za slanje upita možete vidjeti OVDJE.

Skip to content