Redea
Natječaji

PRIJAVE ZA GRUPNU NABAVU I UGRADNJU SOLARNIH ELEKTRANA

Objavljeno 30.11.2023

Zelena energetska zadruga  otvorila je prijave za grupnu nabavu i ugradnju solarnih elektrana.  Na sunčanoj strani , servis Zelene energetske zadruge (ZEZ) za podršku u realizaciji solarnih elektrana, poziva građane iz cijele Hrvatske spremne na ugradnju solarne elektrane za obiteljsku kuću, tvrtku ili obrt da se uključe u grupnu nabavu opreme i ugradnje solarnih elektrana. Cilj je osigurati veću isplativost ugradnje solarne elektrane izborom opreme visoke razine kvalitete po povoljnijim uvjetima, te sigurnost i podršku u cjelokupnom procesu njene realizacije.

U suradnji s partnerskim instalaterima solarnih elektrana, servis sudionicima nudi tri opcije nabave koje se razlikuju u kategoriji kvalitete, rokovima jamstva proizvođača nakon ugradnje te cijeni opreme.

Konačna količina opreme i konačan broj sudionika grupne nabave odredit će popust koji će sudionici ostvariti sudjelovanjem u ovakvom procesu realizacije solarne elektrane, a na temelju iskustva iz prethodnih izdanja grupne nabave procjenjuje se da će popust iznositi najmanje 15% na tržišne cijene.

Osim toga, sudionicima grupne nabave na raspolaganju su i dodatne pogodnosti poput popusta od 50% na izradu glavnog projekta solarne elektrane, brzih termina ugradnje te kontinuirane tehničke i savjetodavne podrške u realizaciji solarne elektrane stručnog tima servisa Na sunčanoj strani.

Više informacija možete pronaći ovdje,  a sve dodatne informacije o grupnoj nabavi moguće je saznati pozivom na broj 01 2090 404 ili slanjem upita na adresu elektroničke pošte solari@zez.coop.

Poziv je otvoren do 25. siječnja 2024.

Skip to content