Redea
Novosti

PRIJAVA IDEJA NA EIT MANUFACTURING MATCHMAKING DOGAĐANJE

Objavljeno 10.02.2021

Otvorena je mogućnost prijave prijedloga ideja na EIT Manufacturing MatchMaking događanje. EIT Manufacturing je inovacijska zajednica neumorno radi na pronalasku novih i inovativnih ideja koje mogu pomoći podići europsku proizvodnju na novu razinu.

Događanje će se održavati virtualno i to 23., 24., i 25. veljače 2021., a namijenjeno je inovativnim start-upovima, SME-ima ili tvrtkama do 3000 zaposlenika, s idejama koje imaju potencijal transformirati proizvodne procese, no nedostaju im sredstva ili partneri da bi svoju ideju ostvarili.

Rok za prijavu je do 15. veljače 2021. putem obrasca kojeg možete pronaći ovdje: https://eitmanufacturing.eu/activities/entrepreneurs/match-making-event-2021/

Svi prijedlozi moraju pridonijeti barem jednom od 4 definirana strategijska cilja EIT Manufacturing inovacijske zajednice:

  • Human-machine co-working for socially sustainable manufacturing
  • Flexible production systems for competitive manufacturing
  • Low environmental footprint systems & circular economy for Green manufacturing
  • Digital & collaborative solutions for innovative manufacturing ecosystems.

Više o definiranim strategijskim ciljevima možete pronaći na poveznici: https://eitmanufacturing.eu/wp-content/uploads/EIT-Manufacturing-_-Call-for-Proposals-2022-Thematic-Areas_Draft_020221.pdf

Informacije o događanju možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/ i https://www.linkedin.com/cirtt.unizg/.

Za sva dodatna pitanja molimo da pošaljete upit na: ana.branka.jerbic@unizg.hr

Trenutno su otvorene prijave za tvrtke koje žele prezentirati svoje ideje, ali biti će također moguće i prijaviti se i samo poslušati ideje te iskoristiti mogućnost za umrežavanjem, odnosno povezivanjem s onima koji prezentiraju Vama zanimljive aktivnosti.

 

Skip to content