Redea
Natječaji

POZIV ZA PRIJAVU PROJEKATA IZ PODRUČJA SIGURNOSTI CESTOVNOG PROMETA

Objavljeno 31.01.2023

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je POZIV za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske za 2023. godinu.

Prihvatljivi prijavitelji su pravne osobe na području Republike Hrvatske, kojima je u djelokrugu rada upravljanje cestovnom infrastrukturom, bilo da se radi o državnim, županijskim, lokalnim ili nerazvrstanim cestama.

Sufinancirat će se projekti sanacije opasnih mjesta, koji se odnose na poboljšanje prometno tehničkih uvjeta na prometnici, razina prometnog elaborata, odnosno projekti kojima se izravno utječe na sigurnost cestovnog prometa, pješačke staze, prometno-tehnička rješenja u blizini škola, dječjih vrtića, igrališta i slično.

Udio sredstava za realizaciju projekta može iznositi najviše 70% ukupnog proračuna projekta, odnosno najviše 93.000 eura u slučaju da je projekt financijski veći.

Javni poziv otvoren je danom objave u Narodnim novinama 8. veljače 2023., a rok za dostavu prijava je 45 dana od dana objave tj. do 24. ožujka 2023. godine.

 

Više o pozivu i načinu prijave možete pronaći OVDJE.

Skip to content