Redea
Seminari

PODUZETNIŠTVO U TURIZMU – PRIMJERI DOBRE PRAKSE

Objavljeno 27.04.2021

Kako pokrenuti i voditi uspješan posao u području turizma (čak i u vrijeme pandemije) tema je sljedećeg meetupa u organizaciji Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM).

Meetup
PODUZETNIŠTVO U TURIZMU – PRIMJERI DOBRE PRAKSE

će se održati u multimedijalnoj dvorani TICM-a,
Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec,
u utorak, 4. svibnja 2021. s početkom u 16 h.

Da turizam nije samo djelatnost koja je isključivo vezana uz ljeto i more, dokazat će priče Accredo Centra i Ponder Concepta.

Kako su došli do poslovne ideje, odakle im motivacija za pokretanje turističkog sadržaja u ruralnom području Sjeverozapadne Hrvatske, koliko suim u poslovanju pomogla bespovratna sredstava te kako njihov poslovni model može poslužiti onima koji tek razmišljaju o pokretanju poduzetničkog pothvata, predstavit će Accredo Centar.

U drugom dijelu meetupa, svoj portfelj usluga i projekata prezentirat će Vlatka Zamuda, vlasnica obrta Ponder Concept. Vlatka svojim klijentima pomaže da postanu vidljivi i prepoznatljivi na ciljnim tržištima te da unaprijede svoje prodajne rezultate. Govorit će o trendovima u turizmu tijekom 2021.g., kako u vrijeme pandemije poslovati profitabilno te kako formirati usluge na temelju želja i potreba (potencijalnih) gostiju.

Sudjelovanje na meetupu je besplatno, uz prethodnu PRIJAVU. Svi sudionici se prijavljuju ispred poduzeća popunjavanjem prijavnog obrasca u nastavku. Prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta, a najkasnije do 3. svibnja 2021. godine. Broj sudionika je ograničen na 20.

Skip to content