Redea
Seminari

PODUZETNICI U POLJOPRIVREDI – PRIJAVITE SE NA RADIONICU U DUBLINU

Objavljeno 05.10.2022

Europsko Inovacijsko Partnerstvo (EIP-AGRI) organizira dvodnevnu radionicu za mlade poduzetnike u sektoru poljoprivrede.

Radionica je fokusirana na razmjenu znanja, inovativnih rješenja, primjera dobrih praksi  i umrežavanje mladih inovatora s ciljem poboljšanja i unaprjeđenja ekosustava.

Radionica se održava u Dublinu, Irska u periodu od 30. 11. 2022. do 1. 12. 2022.

Broj sudionika je ograničen, a troškovi putovanja i smještaja mogu biti pokriveni od strane organizatora!

Naša djelatnica Magdalena Trstenjak, sudjelovala je na sličnoj radionici u Italiji a njezine dojmove donosimo u nastavku:

„Radionica je bila izuzetno korisna i zanimljiva i mogu reći da je to ujedno bila i jedna od najboljih radionica na kojima sam imala prilike sudjelovati. Organizatori su veliki naglasak stavili na umrežavanje i razmjenu znanja i iskustva što je bio pun pogodak! U program je uvršten i posjet primjerima dobre prakse, a to je uvijek dobro vidjeti jer je to nešto što možete vidjeti i o čemu možete čuti iz prve ruke od ljudi koji se time bave i koji to žive.“

Ako i vi želite upoznati osobe koji se bave istim stvarima kao i vi, te imati ovakve dojmove, prijavite se i  napišite zašto bi baš vi trebali tamo biti!

Prijave se zaprimaju do 14. 10. 2022., a možete im pristupiti OVDJE.

    

       

Skip to content