Redea
Natječaji

OTVORENE PRIJAVE ZA HEALTH IT AKADEMIJU

Objavljeno 24.08.2022

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o.  u sklopu Z-MED digitalni inovacijski HUB u prostorima Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije (Krapina) organizira HEALTH IT Akademiju – program u trajanju 5 mjeseci kojem je, kombinacijom teorijske nastave i prakse, cilj stvoriti stručnjake medicinske informatike s fokusom na poslove analitičara/konzultanta, testera ili Java programera. Program se ostvaruje uz podršku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Krapina, kroz mjeru „Osposobljavanje na radnom mjestu“, a upisuje se 20 polaznika.

Prijaviti se mogu nezaposlene osobe s minimalno završenom srednjom školom s područja cijele Hrvatske, neovisno o radnom iskustvu,  koje zanima kombinacija informatike i medicine, a koji mogu odvojiti 5 mjeseci za edukaciju.

Svi troškovi edukacije su pokriveni uključivo i troškovi prijevoza. Za vrijeme edukacije polaznici primaju mjesečnu naknadu u iznosu od 3.750,00 Kn. Po završetku edukacije polaznicima se izdaje potvrda o pohađanju te su moguće preporuke za zapošljavanje u Health IT sektoru.

Prijave za program otvaraju se 22.8. i traju do 4.09.

Više o samom događanju možete saznati ovdje.

Kontakt: info@poduzetnickicentar-kzz.hr

Skip to content