Redea
Natječaji

OTVOREN JAVNI POZIV ZA INNOVAZUL 2022

Objavljeno 26.10.2022

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete na temu plave ekonomije u sklopu događanja INNOVAZUL 2022 u Cadizu (Španjolska) koje se održava od 29. studenog do 2. prosinca 2022.godine.

Cilj susreta je pružiti sudionicima priliku za susret s tvrtkama (mala i srednja poduzeća, velika poduzeća, novoosnovana poduzeća,…), poduzetnicima, istraživačkim organizacijama, udrugama/klasterima i javnim upravama aktivnim u istraživanju i tehnologiji o plavoj ekonomiji.

Detaljan program možete pogledati na: Agendab2b_Innovaazul

Tijekom cijelog događanja, odvijat će se i poslovni razgovori poduzeća, a za sudjelovanje se možete registrirati putem službene stranice događaja.

Primarni cilj poslovnih sastanaka prijavitelja na ovaj poziv s ostalim sudionicima događaja je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojni projekt koji prijavitelji namjeravaju prijaviti u Eurostars program. Prijavitelji mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

HAMAG-BICRO će kroz švicarsko-hrvatsku suradnju na programu Eurostars financirati troškove aviokarata za po jednog predstavnika iz svakog poduzeća, u intenzitetu 100%. Trošak aviokarte smatrat će se potporom male vrijednosti (de minimis potporom). Broj mjesta je ograničen. Troškovi smještaja ne financiraju se kroz ovaj Javni poziv, nego ih prijavitelji moraju snositi sami.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala i srednja trgovačka društva, registrirana u Republici Hrvatskoj, za razvoj novih proizvoda, usluga ili procesa koja posluju u sektoru plave ekonomije.

Način prijave: putem zadanog obrasca

Rok prijave: do 2. studenog 2022. godine do 23:59 sati,

Više informacija možete pronaći ovdje.

Skip to content