Redea
Seminari

OKRUGLI STOL – ISKUSNI PODUZETNICI KAO MENTORI

Objavljeno 05.10.2021

CEPOR u partnerstvu s Hrvatskom udrugom poslodavaca i uz pokroviteljstvo Veleposlanstva Nizozemske u Zagrebu, organizira okrugli stol na temu ISKUSNI PODUZETNICI KAO MENTORI – primjer dobre prakse iz Nizozemske.

Okrugli stol će se održati u utorak 19. listopada 2021. godine od 10.00 do 12.30  sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/1, Zagreb.

Prošle je godine organizaciju skupa i dolazak gostiju iz Nizozemske omela pandemija. Sada je najavljen dolazak Franka van Santen-a, predsjednika nizozemskog udruženja Soundboard koje u Nizozemskoj već 40 godina okuplja 300 umirovljenih poduzetnika – mentora – volontera i Roba Gringhuis-a, predstavnika Grada Rotterdama koji je partner Soundboarda i čija je suradnja pod geslom Young+Old=Gold dobila nagradu Europske komisije u kategoriji promocije i podrške razvoju poduzetništva. Slična udruženja postoje i u drugim zemljama EU i vrlo su aktivna jer omogućuju da se iskustvo i znanje iskusnih poduzetnika očuvaju i prenose na mlađe i manje iskusne poduzetnike.

Program okruglog stola dostupan je OVDJE, a prijavu možete poslati do četvrtka 14. listopada 2021. (zbog ograničenog broja sudionika poželjno što ranije) putem prijavnog obrasca na sljedećem linku:  PRIJAVA.

Okrugli stol održava se uz podršku Akademije za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu (EFSE-DF) i Erste&Steiermarkische Bank d.d., te uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera.

 

 

Skip to content