Redea
Novosti

ODRŽAN PRVI SASTANAK RADNE SKUPINE U OKVIRU PROJEKTA CE-SPACES4ALL

Objavljeno 31.08.2023

U sklopu projekta CE-Spaces4All sufinanciranog iz programa Interreg Central Europe, dana 7.8.2023., u Međimurskoj palači turizma održan je prvi sastanak radne skupine na kojem su sudjelovali predstavnici lokalnog, civilnog i privatnog sektora, s naglaskom na pružatelje turističkih usluga.

Radna skupina ima ključnu ulogu u identificiranju prepreka i nedostataka u postojećim turističkim objektima i prostorima te će zajedno raditi na pronalaženju inovativnih rješenja koja će osigurati pristupačnost za sve. Ujedno, omogućuje suradnju i razmjenu znanja među dionicima s krajnjim ciljem unaprjeđenja turističke ponude za osobe s invaliditetom te kako bi Međimurje pozicionirali ne samo u gostoljubivu, već i u inkluzivnu destinaciju.

Tijekom prvog sastanka, fokus je bio na predstavljanju područja mapiranja i definiranju turističkih mikro-lokacija u okviru 3 odabrana pilot područja Međimurske županije – Čakovec, Prelog i Sveti Martin na Muri.Zajednički su identificirane ključne točke interesa i prepreka za stvaranje pristupačnog turističkog okruženja koje zadovoljava potrebe različitih pojedinaca.

Više o projektu možete pronaći OVDJE. 

 

Skip to content