Redea
Natječaji

ODLAZAK NA GOSPODARSKE SUSRETE U SKLOPU DOGAĐANJA SWISS BIOTECH DAY 2024.

Objavljeno 20.03.2024

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu događanja povezivanja gospodarskih subjekata SWISS BIOTECH DAY 2024, koja će se održati u Baselu od 22. do 23. travnja 2024. godine s početkom u 9 sati.

Svrha sudjelovanja na gospodarskim susretima je uspostavljanje partnerstava s međunarodnim subjektima za istraživačko-razvojne projekte koji će biti prijavljeni u Eurostars program.

Eurostars je program za istraživanje i razvoj koji je namijenjen malim i srednjim trgovačkim društvima. Kroz ovaj program, tvrtke imaju priliku dobiti do 1,5 milijuna eura bespovratnih sredstava, odnosno 50 ili 60 % sufinanciranja, ovisno o veličini tvrtke. Ključni kriterij za sudjelovanje je partnerstvo s najmanje 2 subjekta iz minimalno dvije zemlje članice Eurostarsa. Sve potrebne informacije o prijavi u program Eurostars dostupne su ovdje.

Prihvatljivi prijavitelji su: mikro, mala i srednja trgovačka društva, registrirana u Republici Hrvatskoj, za razvoj novih proizvoda, usluga ili procesa koji su se do 1. ožujka 2024. godine prijavili na platformu Croatian-Swiss Partner Search for Eurostars – BioTech područje.

Malo i srednje poduzeće (MSP) podrazumijeva mikro, mala i srednja poduzeća koja imaju:

  • manje od 250 zaposlenih
  • godišnji promet ispod 40 milijuna EUR-a
  • ukupni iznos bilance ispod 43 milijuna EUR-a
  • odgovaraju kriteriju samostalnosti

HAMAG-BICRO će dodijeliti 3 vaučera od 1200 eura za 3 poduzeća, prema redoslijedu zaprimanja. Sredstva vaučera poduzetnicima će se isplatiti po dostavi dokaza sudjelovanja na događanju (plaćena kotizacija, održani sastanci).  Navedeni troškovi smatrat će se potporom male vrijednosti (de minimis potporom).

Prijavite se možete  putem online obrasca na: https://forms.gle/UECMPhr6eHSPD7qJ8

Uz online prijavu potrebno je priložiti:

  • Životopis osobe koja će putovati, u .pdf formatu
  • Potvrdu Porezne uprave tvrtke, u .pdf formatu
  • Izjavu korištenim potvrdama male vrijednosti, u .pdf formatu

Prijave su otvorene do 25. ožujka 2024. do 23:59 sati. Za dodatne informacije, kontaktirajte eurostars@hamagbicro.hr .

Osim prijave HAMAG-BICRO-u, potrebno je i registrirati se i za navedeno događanje na: https://swissbiotechday.ch/registration/

Više o ovom pozivu možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Skip to content