Redea
Seminari

OBUKA O JAPANSKOJ PROIZVODNOJ METODOLOGIJI

Objavljeno 20.03.2023

EU-Japan Centre organizira petodnevni trening koji pruža detaljnu analizu japanske proizvodne metodologije (World Class Manufacturing – WMC) s ciljem poboljšanja konkurentnosti tvrtki iz EU-a i kvalitete njihovih proizvoda i usluga.

Tečaj obuke sastoji se od predavanja, radionica i posjeta nekim od svjetski najnaprednijih japanskih tvornica kako bi se razumjela stvarna “Gemba” (proizvodna lokacija), izravno razgovaralo s njihovim voditeljima proizvodnje i promatrala učinkovita implementacija proizvodnih metoda. Ovaj tečaj će svojim polaznicima dati detaljno razumijevanje trenutnih japanskih pristupa koje mogu prilagoditi kako bi svojim tvrtkama pomogli u smanjenju putovanja.

Rok za prijavu: 7. lipnja 2023.

Sljedeći trening: 6.-10. studenog 2023.

Mjesto održavanja treninga: Tokio, Japan

Prihvatljivi prijavitelji: Osobe s inženjerskim ili znanstvenim iskustvom koji mogu utjecati na proizvodnu strategiju tvrtke u kojoj su zaposleni (na puno radno vrijeme), na primjer direktor ili voditelj proizvodnje, logistike, kontrole kvalitete i slično iz bilo kojeg industrijskog sektora.

Program osigurava:

  • Detaljnu analiza japanske metodologije proizvodnje
  • Predavanja, seminari koje izvode stručnjaci iz japanske industrije
  • Posjete tvrtki i tvornicama (Gemba) na licu mjesta
  • Preglede nakon posjeta
  • I više

EU-Japan Centre pokriva sve troškove izravno povezane s WCM misijom, a sudionici sami pokrivaju troškove puta i smještaja.

Više informacija i obrazac za prijavu možete pronaći ovdje.

Skip to content