Redea
Natječaji

OBNOVA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA I PROIZVODNOG POTENCIJALA

Objavljeno 20.04.2022

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 9. ožujka 2022. godine četrnaesti Natječaj za provedbu tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ iz podmjere 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika
i/ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja (JRDŽ) u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore je 20.000.000,00 kuna, a visina javne potpore iznosi 100% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za
potporu je od 12:00 sati 4. travnja 2022. do 12:00 sati 31. svibnja 2022. godine.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.

__________________________________________________________________________________________

OBAVIJEST ZA POTENCIJALNE KORISNIKE 14. NATJEČAJA ZA T.O. 5.2.1. „OBNOVA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA I PROIZVODNOG POTENCIJALA“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava potencijalne korisnike 14. Natječaja za T.O. 5.2.1. da za potrebe popunjavanja obrasca Prilog 10 “Izračun vrijednosti štete i stupnja oštećenja relevantnog poljoprivrednog potencijala” za štetu nastalu na dugogodišnjim nasadima koriste iznose navedene u tablici “Referentne cijene prihvatljivih troškova za nabavu sadnica za obnovu dugogodišnjih nasada”  umjesto podataka objavljenih na poveznici: www.mfin.hr/hr/cijene-i-prirodi-po-zupanijama kako je navedeno u predmetnom obrascu.

Više informacija možete vidjeti OVDJE. 

 

Skip to content