Redea
Natječaji

NOVI CIKLUS PROJEKTA PRAKSA ZA NASTAVNIKE

Objavljeno 02.02.2023

Predstavite svoje poduzeće u najboljem svjetlu – kroz potporu strukovnom obrazovanju u Hrvatskoj!

U organizaciji Advantage Austria – Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te uz podršku projektnih partnera Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, Švicarskog veleposlanstva i Zaklade Znanje na djelu, od 1. ožujka 2023. godine započinje se s trećim ciklusom praksi u poduzećima za strukovne nastavnike, u sklopu projekta Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike.

Više od 150 nastavnika iz cijele Hrvatske dobilo je mogućnost odraditi praksu u više od 80 poduzeća/institucija i s time dobiti uvid u svakodnevno poslovanje, iskušati se sami u poslovima poduzeća, razmijeniti znanje iz prakse i teorije i dobiti odgovor na sva otvorena pitanja. Izbor zanimanja u koja su nastavnici dobili uvid je šarolik i pruža se od prodavača, CNC operatera, veterinara, frizera, djelatnika u banci, radnika na gradilištu, razvijača video igara itd.

Kako bi smo olakšali komunikaciju između škola i poduzeća u 2023. godini, želimo pripremiti katalog poduzeća koja su spremna sudjelovati u inicijativi i primiti nastavnike na praksu. Zainteresirana poduzeća mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca na stranicama projekta. Nakon 1. ožujka nastavnici će se direktno javljati i dogovarati praksu s poduzećima koja ih zanimaju.

Detaljnije informacije o projektu i postupku prijave “Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike” možete pronaći na poveznici: advantageaustria.org.

Skip to content