Redea
Seminari

NOVA PERSPEKTIVA U KORIŠTENJU EU FONDOVA: ŠTO PODUZETNICI MOGU OČEKIVATI U 2022.G.?

Objavljeno 20.04.2022

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. i Ispostava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) Međimurske županije pozivaju vas na informativnu radionicu:

NOVA PERSPEKTIVA U KORIŠTENJU EU FONDOVA: ŠTO PODUZETNICI MOGU OČEKIVATI U 2022.g.?

koja će se održati 27. travnja 2022. godine, od 13:00 do 16:00 sati
u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22b , Čakovec.


Cilj radionice je informirati poduzetnike o nadolazećim prilikama iz EU fondova u 2022. godini koje će im biti na raspolaganju za financiranje nabave nove opreme, ulaganja u infrastrukturu te istraživačko-razvojne projekte.

U prvom dijelu radionice, Josipa Markušić iz Ispostave HAMAG-BICRO-a Međimurske županije, predstavit će najavljene pozive iz Nacionalnog programa oporavka i otpornosti (NPOO) te aktualne mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje pruža HAMAG-BICRO.

Ivan Plačko, direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. detaljnije će poduzetnicima približiti teme iz područja istraživanja, razvoja i inovacija te što donosi novi, 9. krug programa Provjere inovativnog koncepta.

U posljednjem dijelu radionice, Sana Đukes i Igor Kovačić iz Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. pobliže će informirati poduzetnike o uvjetima poziva Komercijalizacija inovacija i Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća. Sudionici će imati priliku s predavačima raspraviti o temama koje ih posebno zanimaju. U nastavku je detaljan program događanja.


PROGRAM

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispred poduzeća putem online prijave. Prijave se primaju do popunjenosti kapaciteta, a najkasnije do ponedjeljka, 25. travnja 2022. godine.

Prijava na radionicu je dostupna na dnu članka NOVA PERSPEKTIVA U KORIŠTENJU EU FONDOVA: ŠTO PODUZETNICI MOGU OČEKIVATI U 2022.G.? – Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (ticm.hr).

 

Skip to content