Redea
Natječaji

NATJEČAJ ZA TIP OPERACIJE 4.4.1

Objavljeno 11.01.2021

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 9. listopada 2020. godine treći Natječaj iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR) za provedbu Podmjere 4.4. „Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena“ – provedba tipa operacije 4.4.1 „Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša“.

Svrha Natječaja je dodjela sredstava za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena.

Prihvatljivi prijavitelji su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik,  javne ustanove i tijela, uključujući javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima i/ili drugim zaštićenim dijelovima prirode ili udruge koje se bave zaštitom i očuvanjem materijalnih kulturnih dobara, zaštite okoliša i prirode registrirane u skladu s nacionalnim zakonodavstvom.

Najviša visina javne potpore po projektu iznosi do 150.000 EUR, a intenzitet javne potpore iznosi 100 %.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 9. studenog 2020. godine od 12:00 sati do 11. siječnja 2021. godine do 12:00 sati.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.

*U smislu ovoga natječaja javnim tijelima se ne smatraju jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave

VAŽNO!!!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjenu Natječaja za provedbu Mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“ iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Prvom izmjenom produljen je rok za podnošenje zahtjeva za potporu sa 11. siječnja 2021. godine na 1. ožujka 2021. godine do 12:00 sati, a u ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen.

Detaljnije možete pogledati OVDJE.

Skip to content