Redea
Natječaji

EUROSTARS 3: OTVORENE PRETPRIJAVE ZA NOVI VAUČER PROGRAM

Objavljeno 03.02.2022

HAMAG-BICRO najavljuje otvaranje zajedničkog poziva za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars 3 te poziva tvrtke da pošalju radnu verziju svoje prijave na natječaj „Vaučer program za usluge stručnjaka za pomoć u pripremi projektne prijave za program Eurostars“.

Eurostars je program kojim se potiču mala i srednja poduzeća (MSP) na suradnju sa međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dvije zemlje članice u projektu.

Tvrtke nisu obavezne dostaviti pretprijavu, no ovim putem im se omogućuje:

  • provjeriti koliko je projekt u skladu s programom i njegovim propozicijama,
  • dobiti Vaučer u iznosu od 10.000 kuna za usluge stručnjaka za pisanje projektne prijave

Vaučeri u iznosu od 10.000 kuna dodjeljivat će se najbolje ocijenjenim pretprijavama za sufinanciranje usluga stručnjaka za pomoć u pripremi projekata.

Pretprijave se podnose online, a rok za podnošenje pretprijave je do 3. veljače 2022. godine

ROK ZA PODNOŠENJE PUNE PRIJAVE: 24. ožujak 2022., 14:00:00 CET

Više informacija možete vidjeti naći OVDJE.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) organizira info dan na temu otvorenih natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa EUREKA i Eurostars koji će se održati u utorak, 15. veljače 2022. s početkom u 10.00 sati u ZICER-u – Zagrebačkom inovacijskom centru, Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12. Tijekom radionice sudionici će imati priliku čuti više o programima EUREKA i Eurostars te trenutno otvorenim natječajima i najavama natječaja za buduće razdoblje.

Svi  zainteresirani koji ne mogu sudjelovati na radionici 15. veljače uživo, mogu se prijaviti na online radionicu, koja će se održati u petak 18. veljače s početkom u 10.00 sati putem GoToMeeting platforme.

Linkove za prijave na radionice 15. i 18. veljače, te više informacija o programu radionica, možete naći ovdje.

Skip to content