Redea
Seminari

NAJAVA 15. KONGRESA HRVATSKOG KAMPINGA

Objavljeno 07.12.2021

Kamping udruženje Hrvatske (KUH), Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica organizira 15. kongres hrvatskog kampinga koji će se održati od 8. do 10. prosinca 2021. godine u Termama Tuhelj na kojem će sudjelovati ključni dionici hrvatskog kampinga i predstavnici važnih kamping institucija Europe.

Tema ovogodišnjeg kongresa su: novi trendovi, mogućnosti promocije, otvaranje novih tržišta, razvoj novih tehnologija te će se raspravljati o problemima sektora naglašavajući pitanje turističkog zemljišta.

Najznačajnije kamping institucije Europe, kao što su njemački ADAC, nizozemski ACSI i talijanski FAITE pridonijet će ovogodišnjem kongresu sa svojim iskustvima u dugoročnim tržišnim trendovima, novom investicijskom i proizvodnom valu. Direktor talijanske udruge Village for all predstavit će u suradnji s KUH-om pripremljene smjernice za poboljšanje dostupnosti u kampovima, dok će predstavnik udruge Ecocamping prezentirati elektromobilnost u kampovima.

Također, će se na kongresu predstaviti Nacionalni plan oporavka i otpornosti za razdoblje 2021. – 2026. s naglaskom na kamping sektor.

Najboljim kampovima bit će dodijeljena posebna priznanja za kvalitetu kampova: Croatia’s Best Campsites i OK mini camps, slovenska priznanja za kvalitetu kampova Naj kamp Adria 2021 i posebna priznanja za promociju dostupnosti u kampovima Village for all – V4A. 

Prijava za sudjelovanje na Kongresu, kao i više informacija možete vidjeti OVDJE.

Skip to content