Redea
Natječaji

NAGRADA ZA “INOVACIJU GODINE” ZA 2021. GODINU

Hrvatska zajednica inovatora, početkom lipnja objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za godišnju nagradu „Inovacija godine“  za komercijaliziranu inovaciju u 2021. godini.

Nagrada se dodjeljuje kao priznanje za unaprjeđivanje i promicanje inovativnog promišljanja i inovatorstva u funkciji podizanja inovativnosti i gospodarske konkurentnosti Republike Hrvatske, a može se dodijeliti u 4 kategorije:

  • Inovaciji inovatora pojedinca ili tima (fizičke osobe)
  • Inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar malog gospodarskog subjekta (start-up, mikro i mala poduzeća do 50 zaposlenih)
  • Inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar srednjeg ili velikog gospodarskog subjekta (poduzeća sa više od 50 zaposlenih)
  • Inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar javne ustanove (fakulteti, istraživačko razvojni instituti i sl.).

Dobitnici nagrade mogu biti inovativni pojedinci, državljani Republike Hrvatske ili autorski timovi čiji su članovi državljani Republike Hrvatske. Prijedlog za nagradu može doći od strane članova Hrvatske zajednice inovatora, znanstvene i druge javne ustanove, udruge građana te bilo koje pravne ili fizičke osobe.

Obrazac prijave i životopis potrebno je dostaviti putem elektroničke pošte na adresu: uih@inovatorstvo.com ili putem pošte/osobne dostave, u zatvorenoj omotnici, na adresu: Hrvatska zajednica inovatora, Dalmatinska 12, HR – 10000 Zagreb s naznakom Prijava za godišnju nagradu „Inovacija godine“ te naznakom za koju od 4 kategorije se prijavljuje.

Rok za prijavu: 15. srpnja 2022.

Objava dobitnika: na svečanosti dodjele nagrade u rujnu 2022. godine.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Skip to content