Redea
Natječaji

NAGRADA ZA “INOVACIJU GODINE” ZA 2021. GODINU

Objavljeno 06.06.2022

Hrvatska zajednica inovatora, početkom lipnja objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za godišnju nagradu „Inovacija godine“  za komercijaliziranu inovaciju u 2021. godini.

Nagrada se dodjeljuje kao priznanje za unaprjeđivanje i promicanje inovativnog promišljanja i inovatorstva u funkciji podizanja inovativnosti i gospodarske konkurentnosti Republike Hrvatske, a može se dodijeliti u 4 kategorije:

  • Inovaciji inovatora pojedinca ili tima (fizičke osobe)
  • Inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar malog gospodarskog subjekta (start-up, mikro i mala poduzeća do 50 zaposlenih)
  • Inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar srednjeg ili velikog gospodarskog subjekta (poduzeća sa više od 50 zaposlenih)
  • Inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar javne ustanove (fakulteti, istraživačko razvojni instituti i sl.).

Dobitnici nagrade mogu biti inovativni pojedinci, državljani Republike Hrvatske ili autorski timovi čiji su članovi državljani Republike Hrvatske. Prijedlog za nagradu može doći od strane članova Hrvatske zajednice inovatora, znanstvene i druge javne ustanove, udruge građana te bilo koje pravne ili fizičke osobe.

Obrazac prijave i životopis potrebno je dostaviti putem elektroničke pošte na adresu: uih@inovatorstvo.com ili putem pošte/osobne dostave, u zatvorenoj omotnici, na adresu: Hrvatska zajednica inovatora, Dalmatinska 12, HR – 10000 Zagreb s naznakom Prijava za godišnju nagradu „Inovacija godine“ te naznakom za koju od 4 kategorije se prijavljuje.

Rok za prijavu: 15. srpnja 2022.

Objava dobitnika: na svečanosti dodjele nagrade u rujnu 2022. godine.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Skip to content