Redea
Natječaji

JAVNI POZIV ZA PODUZETNIKE: GOSPODARSKI SUSRETI U SKLOPU EUROSTARS – READY FOR TAKE OFF

Objavljeno 15.02.2024

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG BICRO objavila je poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu događanja povezivanja gospodarskih subjekata – EUROSTARS – READY TO TAKE OFF 2024, koja će se održati u Amsterdamu 4. travnja 2024. godine.

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u Eurostars program. Sudionici događanja također mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

Eurostars je program za istraživanje i razvoj, namijenjen malim i srednjim trgovačkim društvima, putem kojega tvrtke mogu dobiti do 200.000 eura bespovratnih sredstava, odnosno 50 ili 60 % sufinanciranja, ovisno o veličini tvrtke. Osnovni kriterij je sudjelovanje 2 partnera iz minimalno dvije zemlje članice Eurostarsa. Sve informacije o prijavi u program Eurostars mogu se pronaći ovdje.

Na gospodarskim susretima poduzetnici mogu pronaći nove poslovne partnere i/ili klijente, dobiti nove informacije o svjetskim trendovima, promovirati svoje proizvode, tehnologiju i znanje te pronaći rješenja za vlastito područje djelovanja.

Datum i vrijeme događanja: 4. travnja 2024. od 9:4 do 18:00

Lokacija: ARTIS, Amsterdam, Niz

ozemska

Događanje je namijenjeno malim i srednjim poduzetnicima, tvrtkama koje se bave istraživanjem i razvojem te poduzetnicima zainteresiranima za međunarodnu suradnju i programe potpore

Način financiranja: HAMAG-BICRO će po redoslijedu zaprimanja dodijeliti vaučer od 600 eura za 10 poduzeća. Sredstva vaučera će se poduzetnicima isplatiti po dostavi dokaza sudjelovanja na događanju (održani sastanci).  Navedeni troškovi smatrat će se potporom male vrijednosti (de minimis potporom).

Način prijave: putem online obrasca

Prije samog odlaska na sajam i poslovne razgovore, za sudionike će biti organizirana online radionica o prijavi projekta na program Eurostars kao priprema za sudjelovanje na događanju.

Rok za prijavu:  do 26. veljače 2024. do 23:59 sati.

Osim prijave HAMAG-BICRO-u, potrebno je i registrirati se i za navedeno događanje na: https://www.eurostars2024.nl/registration/.

Više informacija o poziv te dnevni red događanja možete pronaći

 

Skip to content