Redea
Natječaji

JAVNI POZIV ZA ODLAZAK NA B2B RAZGOVORE U SKLOPU KONFERENCIJE HTH STYRIA PITCH & PARTNER 2023

Objavljeno 09.02.2023

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu konferencije povezivanja gospodarskih subjekata – Health Tech Hub Styria (HTH Styria) Pitch & Partner 2023 s naglaskom na istraživanje i razvoj te inovacije iz područja prirodnih znanosti te biotehnologije i zdravstva, koja će se održati u Grazu, 30. ožujka 2023. godine.

Konferencija je namijenjena poslovnom povezivanju start-up tvrtki, istraživača, investitora, tvrtki, stručnjaka iz područja e-zdravstva te predstavnika regionalnih i nacionalnih dionika. Sudionici će imati priliku susresti se s tvrtkama i organizacijama iz zemalja članica EUREKA programa koji broji više od 40 zemalja.

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u Eurostars program. Sudionici događanja također mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

HAMAG-BICRO će financirati troškove smještaja i prijevoza za po jednog predstavnika ukupno 10 poduzeća, u intenzitetu 100%. Prijevoz o trošku HAMAG-BICRO-a bit će organiziran iz Zagreba. Navedeni troškovi smatrat će se potporom male vrijednosti (de minimis potporom). Hrvatska delegacija planira krenuti na put 29. ožujka 2023. godine popodne, dok je predviđeni povratak u Zagreb 30. ožujka 2023. godine u večernjim satima.

Potencijalni prijavitelji: mikro, mala i srednja trgovačka društva, registriranima u Republici Hrvatskoj, za razvoj novih proizvoda, usluga ili procesa s predmetom poslovanja iz područja prirodnih znanosti te biotehnologije i zdravstva.

Način prijave: online putem zadanog obrasca

Uz online prijavu potrebno je priložiti:

  1. Izjavu prijavitelja, kao sken izvornika ovjeren pečatom i potpisom, u .pdf formatu
  2. Životopis osobe koja će putovati, u .pdf formatu
  3. Potvrdu Porezne uprave tvrtke, u .pdf formatu

Rok za prijavu: do 28. veljače 2023. do 23:59 sati

Više informacija o prihvatljivosti prijave, kriterijima ocjenjivanja te načinu dodjele potpora, možete pronaći ovdje.

Skip to content