Redea
Natječaji

JAVNI POZIV ZA OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA

Objavljeno 15.09.2021

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je danas, 15. rujna 2021. godine, objavio Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća. Zaprimanje prijava kreće od 14. listopada 2021. godine od 9 sati.

U okviru istog poziva, sufinancira se i cjelovita energetska obnova, ali i samostalni sustavi za korištenje obnovljivih izvora energije, uključujući fotonaponske elektrane. Ono u čemu se ti projekti razlikuju je postotak sufinanciranja i minimalni energetski razred kuće koja se prijavljuje za obnovu.

Zainteresirane građane pozivamo da za početak u sustavu ePrijave izrade svoj korisnički račun, kako bi se nakon početka zaprimanja prijava mogli ulogirati, unijeti potrebne podatke i učitati obvezne dokumente. Prijava se dovršava potvrdom unosa podataka i dokumenata te se lista zaprimljenih zahtjeva kreira prema vremenu njihovog zaprimanja.

Kako bi svi zainteresirani bili što bolje informirani o uvjetima financiranja, u planu je održavanje informativnih radionica na više od dvadesetak lokacija. Prezentacije i materijali s radionica bit će dostupni putem internetske stranice FZOEU, kao i popis najčešćih pitanja i odgovora. Na ovaj način se želi osigurati što veći broj ispravnih prijava odnosno što bolje iskorištenje dostupnih sredstava.

Više informacija o Javnom pozivu dostupno je ovdje, dok je dokumentacija Javnog poziva dostupna ovdje.

IZVOR: FZOEU

Skip to content