Redea
Novosti

INVENTO SUMMIT 2024: POWER OF INTELLIGENCE

Objavljeno 16.02.2024

U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu održat će se INVENTO Summit pod sloganom The power of Intelligence. Fokus summita stavlja se na tri ključna aspekta inteligencije u kontekstu suvremenog poslovanja i tehnoloških inovacija; umjetnu inteligenciju, pamet u djelovanju te mrežu kontakata.

Moderatorica konferencije će bit Ana Radišić, a od govornika vrijedno je istaknuti Dr.Dragana Primorca, priznatog hrvatskog liječnika i znanstvenika, dobitnika 21 međunarodne i domaće nagrade za svoj doprinos znanosti i medicini, Eunice Hammond-Mørklid osnivačicu INNO-SCI School of programming iz Norveške, dobitnicu nagrade “Nordic Women in Tech Awards – Inicijativa godine 2022“, Dalibora Marijanovića, glavnog partnera u VESNA Capitalu, deeptech venture fondu, Tanju Džido, dobitnicu nagrade Diversity Role Model of the Year ove godine te Matiju Srbića, direktora programa za razvoj FER-ovog Nuqleusa, nominiranog za vizionara godine od strane Tportala.

U sklopu summita održat će se i INVENTO Startup natjecanje, koje otvara vrata hrvatskim startupima za predstavljanje svojih projekata i ideja. S natjecanjem koje nudi mogućnost osvajanja vrijednih nagrada i mentorstva, startupima se pruža prilika da izlože svoje rješenja pred potencijalnim investitorima i partnerima. Startupovi se mogu prijaviti  za natjecanje do 10. ožujka 2024. online putem obrasca za sudjelovanje.

Za prijave i sve dodatne informacije o programu posjetite web stranicu INVENTO Summita. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content