Redea
Novosti

INTERREG HRVATSKA-MAĐARSKA – JAVNA RASPRAVA ZA STRATEŠKU PROCJENU UTJECAJA NA OKOLIŠ PROGRAMA

Objavljeno 29.01.2024

Na temelju donesene Odluke o sadržaju Strateške studije Programa na okoliš, Ministarsttvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije izradilo je Stratešku procjenu utjecaja Programa na okoliš te donijelo Odluku o upućivanju Strateške studije i nacrta prijedloga Programa na javnu raspravu. 

Javna rasprava započet će 29. siječnja 2024. godine i trajat će do 28. veljače 2024. godine. Na dan početka javne rasprave na internetskoj stranici Ministarstva bit će objavljeni sljedeći dokumenti:

  1. Strateška procjena utjecaja Programa na okoliš
  2. Nacrt prijedloga Interreg VI-A programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2021. – 2027.

U okviru javne rasprave 13. veljače 2024. s početkom u 10:00 sati bit će održano javno izlaganje o Strateškoj studiji i nacrtu prijedloga Programa putem video konferencije. Poveznica za pristup i sudjelovanje na javnom izlaganju bit će objavljena ovdje.

Prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti mogu se dostaviti u pisanom obliku na adresu Ministarstva ili putem elektroničke pošte na adresu: danijela.merkler@mrrfeu.hr, zaključno s posljednjim danom javne rasprave. Svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i čitko pisani neće se uzeti u obzir.

Više informacija možete pronaći OVDJE. 

Skip to content