Redea
Seminari

INTERNET STVARI – BUDUĆNOST KOJA JE TU

Objavljeno 26.08.2021

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje i Metalska jezgra Čakovec organiziraju drugi tehnološko-poslovni susret pod nazivom:

INTERNET STVARI – BUDUĆNOST KOJA JE TU

koji će se održati u četvrtak, 9. rujna 2021. godine, s početkom u 11:00 sati,

u Razvojnom-edukacijskom centru za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec,

na adresi Bana Josipa Jelačića 22/D Čakovec

Cilj događanja je predstavljanje praktičnih primjera te mogućnosti opreme za izradu IoT rješenja koju Metalska jezgra ima u svojem IoT laboratoriju.

Na drugom zajedničkom događanju poduzetnici će imati priliku upoznati se s konceptom IoT-a kroz predavanje doc. dr. sc. Borisa Tomaša s Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. O praktičnoj primjeni Optimizacije strojnog parka u Industriji 4.0 govorit će gosp. Goran Kanižaj iz poduzeća Mobilisis, a praktičan primjer PRO-S smart home sustav predstavit će gosp. Josip Oroz iz poduzeća Elproms Team.

U drugom dijelu događanja ravnatelj Metalske jezgre dr. sc. Mario Šercer predstavit će aktivnosti i opremu Metalske jezgre povezane s IoT-om. U posljednjem dijelu događanja stručnjaci poduzeća Elproms Team u suradnji s Framos Technologies d.o.o. predstavit će linije za prototipnu proizvodnju elektroničkih sklopova u Laboratoriju za IoT. Nakon prezentacija bit će prilike za umrežavanje i detaljnije upoznavanje s tehnologijama.

Događaj je namijenjen poduzećima koja imaju interes ulagati u razvoj i unaprjeđenje svojih proizvoda uvođenjem elemenata Interneta stvari. Sudjelovanje na događaju je besplatno uz prethodnu prijavu, a broj sudionika ograničen na 50. Sudionici se prijavljuju kao predstavnici poduzeća popunjavanjem prijavnog obrasca.

Više informacija i detaljan program događanja dostupni su na mrežnim stranicama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Skip to content