Redea
Seminari

INOVATIVNI MODELI PRIKUPLJANJA SREDSTAVA ZA OCD-ove

Objavljeno 24.03.2021

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnog društva koju će u srijedu, 7. travnja 2021. održati Udruga MI, suradna organizacija Nacionalne zaklade.

Poveznica za prijavu:
ONLINE RADIONICA UDRUGE MI-SPLIT, 7.4.2021. – Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnog društva

Prijave otvorene do 2.4. u 11:00.

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s osnovama različitih načina financiranja; fundraisinga, crowdfundinga, provođenja humanitarnih akcija, samofinanciranja, društvenog poduzetništva te s ulogom društvenih mreža i marketinga OCD-a.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

 

 

Skip to content