Redea
Seminari

INFORMACIJA ZA START-UPOVE

Objavljeno 11.02.2022

Kontakt točka za program European Startup Universe Croatia (ESU)Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. vas informira o sljedećem:

ESU je program usmjeren prema tehnološkim start-upovima u Europskoj uniji. Cilj mu je povezati start-upove u ranoj fazi poslovanja sa stručnjacima unutar tehnološke zajednice koji im mogu pomoći sa znanjem, savjetima i potencijalno financijama u njihovom razvoju i rastu. Tu se prvenstveno misli na poznate investitore, stručnjake, vlasnike uspješnih tehnoloških tvrtki. Plan je da se svi sastanu na istom virtualnome mjestu, platformi https://thefounderhood.com, tijekom 6 tjedana, na kojem će svaki start-up imati pristup znanju, iskustvima, financiranju, potencijalnu mogućnost širenja na zemlje EU te pronalazak novih klijenata.

Pozivaju se svi zainteresirani za uključivanje u mrežu mentora u sklopu ESU-a, da se jave najkasnije do 18. 2. 2022. godine u 12 sati. Obaveze mentora (experta) su održati 30-minutni online sastanak sa zainteresiranim start-upovima, 1 na 1 mentoriranje se održava na hrvatskom jeziku, a svaki mentor bi trebao obuhvatiti jednu od tema iz područja prava, financija, investicija, poslovanja, tehnologije te svega potrebnog za rast i razvoj tehnološkog start-upa.

Program počinje 1. 3. 2022. godine, te se do tada moguće prijaviti, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

Zainteresirani start-upovi se mogu prijaviti na poveznici: https://thestartupuniverse.org/. 

Skip to content