Redea
Seminari

INFO DAN EUROPSKOG INOVACIJSKOG VIJEĆA (EIC)

Objavljeno 16.11.2022

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je poziv na Info dan Europskog inovacijskog vijeća (EIC) u sklopu programa OBZOR EUROPA, koji pruža podršku vrhunskim inovatorima, poduzetnicima i malim tvrtkama.

Datum održavanja: četvrtak 15. prosinca 2022. s početkom u 9,30 sati

Mjesto održavanja:  Hotel Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, Zagreb

Primarni cilj Info dana je omogućiti inovativnim tvrtkama, istraživačkim organizacijama, sveučilištima, malim i srednjim poduzećima te potencijalnim investitorima kako razviti poslovanje, a sve u cilju poticanja europskog gospodarskog razvoja realizacijom inovativnih i vizionarskih ideja na tržištu.

Poduzetnicima je podrška omogućena kroz bespovratna sredstva u vidu grant-ova, ali i kroz program s kombiniranim financijama (bespovratna sredstva u kombinaciji s kapitalnim ulaganjima).

Na Info danu prisustvovati će hrvatska članica EIC Odbora gđa. Ana  Barjašić, a svoja izlaganja će imati predstavnici Europske komisije (g. Keith SEQUEIRA, g. Luis Alvarez Sanchez, EIC), hrvatski predstavnici inovativnih poduzeća (predstavnik Rimac grupe, gđa. Dora Adanić, Genera Research d.o.o. i g. Mate Knezović, AGRIVI d.o.o.) kao i predstavnici državnih tijela (gđa. Ana Butković, MZO) uključenih u program OBZOR EUROPA.

Sudjelovanje na info danu je besplatno, uz obaveznu prijavu putem poveznice.

Rok zaprimanja prijava: zaključno do 8. prosinca 2022.

Program Info dana možete vidjeti ovdje.

Skip to content