Redea
Novosti

GET IN THE RING – GLOBALNO STARTUP NATJECANJE

Objavljeno 30.09.2021

Svjetski poznato natjecanje jedinstvenog formata “Get in the Ring” održat će se u Splitu 29. listopada 2021. godine, čime se startupima pruža mogućnost internacionalizacije poslovanja i vidljivosti na globalnoj sceni.

Za najbolje projekte osiguran je nagradni fond od 300.000,00 kn bespovratnih sredstava od Grada Splita.

Get in the Ring (GITR) je globalno je startup natjecanje aktivno u više od 200 gradova, koje pruža priliku inovativnim startupima u svim krajevima svijeta da dokažu svoja rješenja i doprinesu rješavanju izazova 21. stoljeća. GITR pruža potporu startupima u realizaciji njihovih projekata na način da ih dovodi u direktan kontakt s investitorima i stručnjacima kako bi im pomogli u rješavanju problema s kojima se susreću.

Ciljevi dodjele potpora su pokretanje rasta gospodarstva kroz inovativne razvojne ideje kojima se potiče i pomaže razvoj poduzetništva temeljenog na znanju i inovativnosti, stvaranje i razvoj novih proizvoda i usluga koje će startup poduzetnike bolje pozicionirati na tržištu, povećanje konkurentnosti kroz inovativne aktivnosti, te interakcija i mogućnost predstavljanja potencijalnim investitorima i  međunarodnim ulagačima.

Prijave su otvorene do 17. listopada, a prijaviti se mogu svi razvojni timovi i poslovni subjekti do 5 godina starosti.

Prijaviti se može preko poveznice: https://getinthering.gribb.io/event/get-in-the-ring-split-2021.

Za sve zainteresirane koji se žele prijaviti na događaj, a imaju pitanja i nedoumice, 4. listopada u 18h održat će se Get in the Ring INFO SAT, online preko Zoom platforme, a na INFO SAT se može prijaviti preko poveznice https://forms.gle/VYviSEg6MAUXxypPA.

 

 

Skip to content