Redea
Seminari

EUREKA GLOBAL INNOVATION SUMMIT

Objavljeno 28.04.2022

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu EUREKA Global Innovation Summita u Cascaisu pokraj Lisabona (Portugal) koji se održava od 22. – 23. lipnja 2022. godine, a namijenjen je međunarodnim investitorima i poduzetnicima iz područja inovacija, digitalizacije, umjetne inteligencije i održive energije. Dvodnevni događaj, koji će se sastojati od konferencija, panela i gospodarskih susreta, okupit će više od 1700 posjetitelja i 140 govornika iz više od 45 zemalja (detaljan program).

Primarni cilj poslovnih sastanaka prijavitelja na ovaj poziv, s ostalim sudionicima događaja, je pronalazak međunarodnih partnera za istraživačko-razvojni projekt koji prijavitelji namjeravaju prijaviti u Eurostars program. Prijavitelji mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

Javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima, registriranima u Republici Hrvatskoj, za razvoj novih proizvoda, usluga ili procesa.

Prijavu je potrebno podnijeti putem zadanog obrasca OVDJE.

Prijave su otvorene do 16. svibnja 2022. godine do 23:59 sati,

HAMAG-BICRO će kroz švicarsko-hrvatsku suradnju na programu Eurostars financirati troškove aviokarata za po jednog predstavnika iz svakog poduzeća, u intenzitetu 100%. Trošak aviokarte smatrat će se potporom male vrijednosti (de minimis potporom). Broj mjesta je ograničen.

Troškovi smještaja ne financiraju se kroz ovaj Javni poziv, već ih prijavitelji moraju snositi sami.

Više informacija možete vidjeti naći na Hamag-Bicro Global Innovation Summit.

Skip to content