Redea
Novosti

EUI CITY-TO-CITY RAZMJENE: ONLINE DOGAĐAJ ZA PRONALAŽENJE PARTNERA

Objavljeno 16.02.2024

Razmjena između gradova (city-to-city) uspostavlja se kada jedan grad koji se suočava s izazovom u održivom urbanom razvoju udružuje s drugim gradom iz druge države članice EU-a koji ima stručnost da pomogne u rješavanju problema. Ova razmjena se obično odvija između dva grada, ali ponekad se može pridružiti i treći grad ako postoji dobar razlog.

Europska urbana inicijativa osigurava financijsku potporu za same posjete i dodjeljuje stručnog moderatora koji može pomoći u planiranju i moderiranju posjeta. Prijave se ocjenjuju kontinuirano.

Zašto online događaj s karakterom spajanja partnera?

U većini slučajeva idealan partnerski grad sa stručnošću u identificiranom izazovu već postoji, ali ga je jednostavno teško pronaći. S ovim online događajem, cilj EUI-ja je podržati proces pronalaženja suradnika stvarajući prostor u kojem gradovi mogu stupiti u kontakt s potencijalnim kolegama. Inicijativu možete obavijestiti o svojim tematskim interesima tijekom registracije, a tajništvo EUI-ja će te podatke upotrijebiti da prijavitelje smjeste u unaprijed definirane podskupine sa sličnim interesima. Cilj je stvoriti najbolju moguću priliku da na događaju upoznate prikladne kolege s kojima možete kontaktirati.

Online događaj će se održati u ponedjeljak, 11. ožujka 2024. od 14 do 16 sati. Više informacija (program, prijavni obrazac) potražite OVDJE. 

Skip to content