Redea
Natječaji

EIT FOOD PROGRAM JUMPSTARTER

Objavljeno 27.02.2023

Natječaj za program raspisuje EIT Food Entrepreneurs.

Cilj Programa Jumpstarter je pružiti potporu nositeljima ideja u pretvaranju njihovih ideja u stvarne poslovne pothvate. Program pomaže inovatorima i poduzetnicima u izgradnji održivog poslovnog modela za njihove inovativne proizvode ili usluge, u njihovom ispitivanju i, ukoliko se njihova poslovna ideja dokaže održivom, potiče ih da registriraju svoju tvrtku.

EIT Jumpstarter namijenjen je inovatorima iz područja koja pokriva inicijativa Novi Europski Bauhaus povezana s inicijativom European Green Deal. Riječ je o inicijativi čiji je fokus na mjesta u kojima živimo i na naš odnos s prirodnim okruženjima, izvan izgrađenog prostora. Prihvatljivi prijavitelji su inovatori, znanstvenici, doktorandi ili studenti magisterija s idejom o proizvodu ili usluzi iz zdravstva, poljoprivredno-prehrambenog sektora, sirovina, energije, urbane mobilnosti ili proizvodnje.

EIT Jumpstarter je selektivan, natjecateljski program koji traje osam mjeseci, a financijska potpora daje se za putne troškove i troškove smještaja tijekom programa, dok najbolji timovi iz svake kategorije imaju priliku osvojiti 10.000 EUR.

Tako da ako imaš ideju i želiš brzo započeti s vlastitim poslovanjem, prijavi se na EIT Food program Jumpstarter na poveznici u nastavku na kojoj ujedno možeš pronaći i VIŠE INFORMACIJA.

Skip to content