Redea
Natječaji

EIT FOOD ACCELERATOR NETWORK PROGRAM

Objavljeno 23.02.2023

Natječaj za program raspisuje EIT Food Entrepreneurs.

Cilj programa je proširivanje mreže poslovanja, ubrzavanje napretka, ubrzavanje tehnološke inovacije i ubrzavanje samog poslovanja.

Program je namijenjen za registrirane (pre-) startupove koji žele ispitati tehnologiju i ubrzati svoje poslovanje u svrhu postizanja krajnjeg cilja- uspješno uvođenje rješenja na tržište.

EIT Food Accelerator Network je tromjesečna, paneuropska, tematska mreža i zajednički program koji se provodi u pet središta inovacija (Helsinki, München, Pariz, Bilbao, Haifa).

Zašto se uključiti u program?                                                                    

  • Kako bi razvili vlastite mreže, povezali se s vodećim tvrtkama u industriji, investitorima, istraživačkim partnerima, mentorima i stručnjacima u industriji, te pronalašli partnere, kupce i zaposlenike.
  • Kako bi ubrzali napredak vlastite inovacije, stekli nove poduzetničke vještine i napravili prijelaz iz tvrtke u ranoj fazi razvoja u investicijsko i tržišno spremno poslovanje.
  • Kako bi ubrzali tehnološke inovacije, imali pristup najsuvremenijim objektima i opremi diljem Europe, pomoć u lociranju laboratorija, pilot mjesta, proizvodnih prostora, poljoprivrednih zemljišta itd.

Financiranje:

Program nudi mentorstvo, treninge i financijsku potporu do 500.000 eura po poduhvatu putem financijskog ugovora Simple Agreement for future equity (SAFE), te mogućnost do 1 500 eura financiranja bez udjela za putovanja na mrežne događaje i sastanke.

Rok za prijavu za EIT Food Accelerator Network je od 26. siječnja 2023. godine do 26. ožujka 2023. godine.  

Više informacija o Programu, Kriteriju bodovanja projektnih prijedloga, načinu podnošenja zahtjeva te potrebnoj dokumentaciju za prijavu, možete pronaći OVDJE.

Skip to content