Redea
Seminari

EDUKACIJSKI PROGRAM “PODUZETNIČKE VJEŠTINE”

Objavljeno 06.09.2022

Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć u razradi vaše poduzetničke ideje ili možda razmišljate o pokretanju vlastitog poduzetničkog pothvata u budućnosti, Regionalni centar kompetentnosti Tehničke škole Čakovec vas poziva da se prijavite na petodnevni EDUKACIJSKI PROGRAM “PODUZETNIČKE VJEŠTINE” koji će se održati od 26. do 30. rujna 2022. godine, u prostorima Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Čakovec, na adresi Športska ulica 5, Čakovec.

Edukacijski program je dio strojarskih hubova Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Čakovec i namijenjen je isključivo sudionicima hubova. Više informacija o strojarskim hubovima i načinu uključivanja dostupno je na poveznici.

Sudionici edukacijskog programa će:

  • učiti o relevantnim temama za svakog poduzetnika, pokretanju poduzetničkog pothvata i izvorima financiranja, design thinking-u, inovaciji poslovnog modela, digitalnom marketingu za poduzetnike, upravljanju karijerom, timovima i poslovanjem poduzeća u cjelini, od strane iskusnih edukatora i uspješnih profesionalaca.
  • dodatno, sudionici huba imat će mogućnost korištenja individualnog poslovnog savjetovanja iz gore navedenih područja.

Ciljna skupina edukacijskog programa:

Sudionici strojarskog huba Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Čakovec te drugi zainteresirani sudionici (učenici i studenti iz partnerskih obrazovnih institucija).

PROGRAM

  1. modul: Design thinking (26. rujna 2022. godine u 10.00 sati)
  2. modul: Inovacija poslovnog modela (27. rujna 2022. godine u 8.30 sati)
  3. modul: Pokretanje poduzetničkog pothvata i izvori financiranja (28. rujna 2022. godine u 8,30 sati)
  4. modul: Digitalni marketing za poduzetnike (29. rujna 2022. godine u 8,30 sati)
  5. modul: Iskustvo uspješnog poduzetnika: upravljanje karijerom, timovima i poslovanjem poduzeća u cjelini (30. rujna 2022. godine, u 8,30 sati)

 

Svaki modul edukacijskog programa funkcionira samostalno, nije potrebno sudjelovati na prethodnim modulima, iako se preporuča sudjelovanje svih pet dana. Detaljnije na poveznici.

PRIJAVA

Prijave na edukacijski program vrše se kroz prijavni obrazac za sudjelovanje u 2. strojarskom hubu.

Za sva pitanja u vezi prijave, slobodno se obratite na adresu elektroničke pošte info@ticm.hr.

Prijave su otvorene do 15. rujna 2022. godine, a broj mjesta je ograničen.

Skip to content