Redea
Seminari

EDUKACIJA O PRIPREMI PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU IZVORA

Objavljeno 02.05.2022

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira jednodnevnu edukaciju o pripremi projekata financiranih iz EU izvora.

 Edukacija je namijenjena isključivo javnim službenicima s područja Međimurske županije (službenicima u tijelima lokalne i područne samouprave te drugim javnopravnim tijelima)  koji pripremaju i provode EU projekte te koji žele proširiti svoja znanja iz tog područja.

Edukacija će se održati 11. svibnja 2022. od 9 do 15 sati u multimedijskoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje
(Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec, prizemlje).

Cilj ove edukacije je upoznati polaznike s pravilima i uvjetima pripreme projekata financiranih iz EU izvora uz vježbe te korištenje primjera dobre prakse. Predavači su Ana Kralj, Petra Pavičić i Sandra Majsan.

Program edukacije:

8.45 – 9.00 Okupljanje sudionika
9.00 – 10.30 Što je projekt?

Predstavljanje faza projektnog ciklusa

Analiza problema

10.30 – 10.45 Pauza za kavu
10.45 – 12.15 Analiza ciljeva

Tumačenje poziva za dostavu projektnih prijedloga

12.15 – 13.00 Pauza za ručak
13.00 – 15.00 Formulacija projektnog prijedloga

 

Prijavnicu za edukaciju ispunite OVDJE. Prijave se primaju do petka, 6. svibnja 2022., a svi sudionici dobit će obavijest o prijavi putem e-maila.

Sudionici će po završetku edukacije dobiti potvrdu o pohađanju edukacije, a edukacija je besplatna za sve javne službenike. Ručak je osiguran za sve polaznike.

Ova edukacija dio je aktivnosti projekta “Podrška međimurskim korisnicima ESI fondova” koji provodi Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Skip to content